ASK Studio logo

Stilling ledig

Fagveileder i
ASK Undervisning

ASK leverer videoundervisning til over 80 vgs i Norge. I tillegg tar mange vgs-fag hos oss via Forsvaret og som privatist. Disse leverer skriftlige innleveringer til oss, og får også tilbud om LIVE veiledning på nett flere ganger i uka. 

Vi søker nå etter realfagslærere (Matematikk, Naturfag, Biologi og Kjemi) som ønsker en fleksibel ekstrajobb, med Live-veiledning på nett, med timelønn. Live-veiledning gjør du 1-1, som et nettmøte, på vår egen plattform – og du vil få god opplæring og oppfølging fra oss. En slik stilling er fleksibel fordi du selv kan være med og bestemme hvilke dager og tidspunkt som passer for deg. Våre økter er fra 10:00-12:00 og/eller 12:30-15:00 på hverdager. Vi kan også sette opp faste veiledningsøkter på ettermiddagen, 18:00-20:00. Du skal da være tilgjengelig, til samme tidspunkt, gjennom hele semesteret. 

 Vi søker etter lærere med erfaring fra klasserommet. For oss er det viktig at du er sosial og imøtekommende, og at du ønsker å hjelpe elever til å lære, og finne interesse for, faget ditt. 

Dersom dette er interessant for deg eller noen du kjenner: ta kontakt med pedagogisk leder i ASK.

Tina Dale (tina@asku.no).